Etsitkö perheesi kanssa ravintolaa, joka ottaisi huomioon kaikkien perheenjäsenten viihtyvyyden? Lapsiystävällisten ravintoloiden löytäminen ei ole helppoa, mutta ei myöskään mahdotonta. Yksi tavoista tutustua paikalliseen lapsiystävälliseen ravintolatarjontaan on kävellä kaupungilla ja ottaa selvää, millaisia vaihtoehtoja paikalla on tarjota. Jos kaipaat vinkkejä ravintolan etsimiseen, jatka lukemista, sillä tässä artikkelissa on hyödyllisiä vinkkejä juuri sinulle!

Hyvä sijainti

Tärkeintä koko perheen ravintolassa on sijainti. Sinun kannattaa kiinnittää siis huomiota ravintolan sijaintiin, sillä se on olennainen tekijä sen kannalta, että koko perhe pääsee takaisin kotiin tai hotellille ruokailun jälkeen vaivattomasti ja turvallisesti. On myös huomattavasti helpompaa kantaa tuhdin illallisen jälkeen ravintolapöytään nukahtanut lapsi hotellille tai kotiin, kun matka on lyhyt

Loistava ilmapiiri

Seuraavaksi tärkein tekijä on ravintolan ilmapiiri. Varmista, että ravintolassa on väljä sisustus ja pöytien väliin on jätetty runsaasti tilaa. Silloin lapset eivät ruokaa odottaessa tai ruokailun jälkeen leikkiessään tai pelatessaan häiritse muita seurueita tai perheen muita jäseniä, jotka vielä ruokailevat. Myös siisteys ja hygieniataso on tärkeää tarkistaa ravintolaa valitessa: perheen pienimmät löytävät suuhunsa kaikki lattialla lojuvat liat ja ruuantähteet ja maistelevat taatusti jokaista pintaa, joka heidän eteensä ilmestyy.

Laaja ruokalista

Viimeinen, vaan ei vähäisin tekijä on valita ravintola, jonka ruokalista miellyttää jokaista syöjää. Laajalta ruokalistalta jokainen perheenjäsen löytää itseään miellyttävän annoksen. Jos menu on suppea, kannattaa kysyä, onko annoksia mahdollista saada pienempinä tai modattuna esimerkiksi ranskalaisilla tai nugeteilla, jotka maistuvat myös perheen pienimmille. On kuitenkin tärkeää, että myös perheen aikuiset nauttivat ravintolassa vietetystä illallishetkestä, joten mihin tahansa pikaruokaravintolaan ei tarvitse tyytyä.

Näillä vinkeillä löydät varmasti ravintolan, joka miellyttää jokaista perheenjäsentä!