Vietämme keittiössä paljon aikaa päivän aikana. Keittiö on siksi paikka, jonka sisustukseen kannattaa panostaa – niin käytännöllisyyden kuin ulkonäönkin kannalta. Tässä postauksessa annamme parhaat vinkit jokaisen keittiön sisustamiseen ja autamme sinua luomaan keittiöösi omaleimaisen ilmeen, jonka ilahduttaa sinua ja läheisiäsi!

Pintoja on keittiössä runsaasti ja niitä kannattaakin käyttää rohkeasti hyväksi. Esimerkiksi yhden tai useamman seinän kuviotapetointi ja maalaaminen on helppo keino tuoda paljon väriä tilaan. Käytä rohkeasti myös mielikuvitustasi tasojen kanssa: miten olisi eläväinen puupinta tai värikäs muovipinta? Myös esimerkiksi vetimien valinnalla voidaan vaikuttaa keittiön ilmeeseen, jos esimerkiksi vuokra-asunnossa maalaaminen tai tapetointi ei ole mahdollista. Etsi esimerkiksi kirpputoreilta, second hand – kaupoista tai antiikkiliikkeistä erilaisia vetimiä ja yhdistele niistä sinulle mieluisa kokonaisuus.

Kylmäkalusteet ja muut keittiön elektroniikka vaikuttaa myös keittiön ilmeeseen. Mitä, jos kerrankin valitsisit vaikkapa punaisen jääkaapin tai keltaisen leivänpaahtimen, kahvinkeittimen ja vedenkeittimen? Valkoisen jääkaapin voi myös tuunata värillisellä muovikalvolla, joita löytyy suurimmasta osasta isoimpia kodintarvikeliikkeitä.

Myös keittiön pientarvikeilla on suuri merkitys keittiön ilmeen raikastamisessa. Persoonallinen pippurimylly on hyvä esimerkki tuotteesta, joka on sekä käytännöllinen että hauska lisä keittiön sisustukseen. Myös erilaiset astiastot, kupit ja tarjoiluastiat tuovat hauskalla tavalla ilmi oman persoonallisen otteesi keittiön ilmeen piristämisessä. Juuri sinun makuusi sopivia astioita voit etsiä erilaisista verkkokaupoista, esimerkiksi makujakauppa.fi verkkokauppa tai second hand -liikkeistä, joista tekee usein hyviä ja erikoisia löytöjä, jotka täydentävät sinun keittiösi ilmettä persoonallisella tavalla.

Tästä postauksesta löytyy varmasti juuri sinulle sopivia vinkkejä, joiden avulla voit piristää keittiösi ilmettä!