Romanttinen yllätys kumppanille

Myönnetään: jokainen meistä kaipaa välillä romanttista irtiottoa arjesta. Toiset meistä rakastavat järjestää yllätyksiä, toiset meistä haluavat tulla yllätetyiksi. Kuuluit sitten kumpaan ryhmään tahansa, ovat yllätykset aina ilahduttavia arjen piristäjiä!

Romanttinen yllätys parantaa suhdetta ja lisää jännitystä arkeen. Yllätyksen ei tarvitse olla suuri, jotta se tekisi tehtävänsä. Tässä artikkelissa tarjoilemme vinkkejä erilaisiin yllätyksiin, jotka sopivat parisuhteen arkeen. Nappaa vinkit talteen ja kokeile!

Aloitetaan simppelillä vinkillä: laita kumppanillesi aamukahvit tai -teet valmiiksi. Ele on pieni, ei vaadi paljoa aikaa tai suunnittelua ja sen voi tehdä lähes koska tahansa. Juuri arkisuutensa takia tämä pieni yllätys otetaan aina ilahtuneena vastaan, eikä sen kanssa voi mennä pieleen.

 

Haluatteko juhlistaa isommin? Miltä kuulostaisi staycation helsingissä? Staycation, eli yhden yön luksusloma hotellissa on helppo saada mahtumaan arkiseen aikatauluun nopeallakin varoitusajalla ja siksi se toimii yllätyksenä hyvin. Kerro puolisollesi, että tänään lähdetään sukuloimaan ja suuntaakin auton nokka kohti Helsingin luksushotellia. Perillä teitä odottaa valmiiksi kaadettu shampanja ja lämmitetyt tohvelit, jotka jalassa voitte kävellä kohti spa-osastoa.

Kukat ja suklaa ovat parisuhteen yleisimmät yllätykset, mutta niitäkään ei kannata ylenkatsoa. Etenkin keskellä harmaata arkea ne itsestäänselvätkin yllätykset tulevat aina tarpeeseen. Mitäpä jos tilaisit puolisosi työpaikalle kotiinkuljetuksella kukkalähetyksen ja suklaata?

 

Puolison kehuminen on aina hyvä idea. Kirjoita puolisollesi kirje tai tekstiviesti, jossa kerrot hänen parhaista luonteenpiirteistään ja kerrot, kuinka ylpeä puolisostasi olet. Tällainen yllätys on ilmainen mutta kultaakin kalliimpi – ja ikimuistoinen.

Näistä vinkeistä löydät varmasti juuri sinulle ja hänelle sopivat romanttiset yllätykset, joista tulee hyvä mieli molemmille!