Hotellit ovat monien kaupunkien vetonauloja ja niiden suunnitteluun palkataan arkkitehtejä, jotta hotellista voitaisiin luoda houkutteleva mestariteos. Tällaisia hotellin mestariteoksia on ympäri maailmaa ja niihin pääsevät kaikki tutustumaan, koska hotellit haluavat houkutella hienoilla julkisivuilla ja sisustuksella, mahdollisimman paljon vieraita viihtymään hotellissa. Lue seuraavasta, millaisia arkkitehtuurin helmiä maailmalta löytyy ja varaa itsellesi loma, jossain hienossa kohteessa.

Aasiassa on tarjolla monenlaisia hotelleja ja esimerkiksi yksi kaunis ja varsinainen rauhan tyyssija löytyy Intiasta. Bodhgaya on paikka, jossa Buddha on kuuleman mukaan saanut valaistumisensa ja sieltä löytyy esimerkiksi hotelli, joka huokuu rauhaa kauniilla valkoisilla kaarilla, sinisillä altailla ja kauniilla huoneilla. Hotel Bodhgaya on hieno kohde, jos ei ole koskaan käynyt Intiassa vierailulla. 

Toinen kohde Aasian suunnalla löytyy Malediiveilta. Kudadoo Maldives Private Island tarjoavat yksityistä hotelli kokemusta upeissa puitteissa. Tämä hotelli koostuu monista eri asuinyksiköistä, jotka on asetettu ympyrän muotoon veden päälle ja voi nauttia kauniista sinisestä merestä suoraan oman hotellihuoneen terassilta mereen pulahtaen.

Myös pohjoismaissa on useita huikeita kohteita, joissa voi käydä nauttimassa kauniista arkkitehtuurista. Esimerkiksi Tukholmasta löytyvä Clarion Hotel Sign on uskomattoman hieno arkkitehtuurin helmi. Keskellä Tukholman vilinää sijaitseva hotelli vaikuttaa suurilla lasiseinillä ja terävillä osilla, jotka työntyvät ulos viitan lailla. Parasta voi ehkä olla katolta löytyvä uima-allas. Clarion ketjulla on monia hienoja hotelleja pohjoismaissa kuten myös Suomessa, josta siltä löytyy hotelli Jätkäsaaresta. Kannattaa myös selvittää minkälaiset hotellit Helsinki tarjoaa ennen kuin lähtee kauemmas lomailemaan. 

Viimeinen kohde, jossa hotelli arkkitehtuuria voi nähdä kerralla paljon on Las Vegas, joka löytyy Yhdysvalloista. Las Vegasin glamourista löytyy monenlaista arkkitehtuuria, joka jäljittelee monia rakennuksia eri puolilta maailmaa ja samalla tuo monet arkkitehtuurin helmet samaan paikkaan.